Occasion Chevrolet Corvette 1978

* Only 35 miles from new * Matching Numbers * Perfect * All original *
Verwacht
Marge

Chevrolet Corvette C3 Pace Car Edition

  • Bouwjaar 1978
  • Kleur Black / Silver
  • Kilometerstand 35 mijl
  • Transmissie Automaat
  • Cylinder inhoud 5.735
  • PK 200
  • Matching Numbers
  • Ongerestaureerd
  • Limited Edition
Stel je vraag >

Chevrolet Corvette Black / Silver C3 Pace Car Edition 1978

Wordt verwacht!

Een zeer originele Chevrolet Corvette C3 Pace Car Edition uit 1978. Volledig origineel en voorzien van zijn originele Matching numbers motor en slechts 35 miles vanaf nieuw! Uniek! Van de Pace Car Edition zijn slechts 6.502 stuks gebouwd!

Exterieur:
Het exterieur van de C3 is uitgevoerd in zijn originele kleur Black/Silver(alleen leverbaar op de originele Pace Car Edition). Onder de auto zijn de originele velgen met GT Radial banden aanwezig, deze verkeren in nieuw staat! Verder is de auto uitgevoerd met de originele Pace Car Edition decals, achterspoiler en rode striping (alleen leverbaar op de Pace Car Edition).

Interieur:
Het interieur van deze Chevrolet Corvette is in prachtige conditie, in zijn originele kleur Silver Leather. Alle originele klokken zijn aanwezig en verkeren in goede staat. Verder is de auto voorzien van alle originele details op het dashboard evenals de originele AM/FM Radio. Het interieur is in een perfecte staat en volledig origineel!

De techniek:
De techniek van de C3 is in zeer goede conditie. De motor is zijn originele L48 350Ci / 200hp V8 (Matching Numbers) die uitstekend loopt. Het vermogen wordt overgebracht door een automatische versnellingsbak. De C3 heeft stuurbekrachtiging, rembekrachtiging en airco.

De historie:
Deze Chevrolet Corvette C3 Pace Car Editions is in 1978 nieuw besteld door de dealer en heeft deze C3 toen 22 jaar in de showroom ten toon gesteld. In 2000 is deze verkocht met 11 miles op de teller aan zijn eerst en enige eigenaar die de auto in een grote verzameling opnam. De eerste eigenaar heeft de auto 21 jaar in bezit gehad en heeft nauwelijks met deze C3 gereden, de originele stand is 35 miles vanaf nieuw, on-gerestaureerd!

Opties:
1YZ87/78 Limited Edition Pace Car
A31 Power Windows
AU3 Power Door Locks
CC1 Removable Glass Roof Panels
C60 Air Conditioning
L48 350ci. 200hp engine
MX1 Automatic Transmission
NA2 Standard Emissions Equipment
N37 Tilt-Telescopic Steering Column
UM2 AM-FM Radio Stereo w/ 8-track
U75 Power Antenna
U81 Dual Rear Speakers
YJ8 Aluminum Wheels
ZX2 Convenience Group (Included delay switch for dome, headlight warning buzzer, underhood light, low fuel warning light, interior courtesy lights, color keyed floor mats, intermittent windshield wip