Albers Sportscars & Classics

Liefhebbers van karakteristieke auto’s

Klassiekers en Sportwagens sinds 1959. Albers Sportscars & Classics is een moderne onderneming en familiebedrijf met een passie voor de verkoop, onderhoud en restauratie van classics. Wij verkopen auto’s met karakter aan zowel binnen als buitenland.

Impressie

360º tour van onze showroom

Garage Wubs Musselkanaal

Opgericht in 1959

Albers Sportscars & Classics is een familie bedrijf wat is opgericht in 1959 door J.B. Albers (Jo), Begonnen als DKW Dealer aan de Zuiderdiep 105 Valthermond, onder het importeurschap van Hart Nibbrig & Greeve. Na de overgang van DKW Auto Union naar Audi in 1969 zijn wij tot eind 1974 Audi dealer geweest tot dat Volkswagen AG in 1975 besloot zijn Audi’s via hun eigen distributiekanalen te gaan verkopen ( Pon)

Verhuist naar Musselkanaal

In 1970 is het hele bedrijf verhuisd naar de huidige locatie te Kruisstraat 3 in Musselkanaal hier zijn wij tot eind 1974 Audi dealer geweest tot dat de importeur Hart Nibbrig & Greeve het importeurschap verloor aan Pon, hierna is het overgegaan naar Mitsubishi Motors waarna wij van 1974 tot en met 2015 Mitsubishi Dealer geweest. In 1977 is J.K. Albers (Johan) begonnen in binnen het bedrijf en heeft in 1992 het stokje overgenomen van zijn vader Jo, in 1994 is Johan begonnen met enkele bijzondere auto’s waaronder Donkervoort.

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland

Tegenwoordig

Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in Oldtimers en sportwagens, bij uitstek Donkervoort automobielen, sinds 2006 gaan wij met enige regelmaat naar Amerika om de mooiste oldtimers te zoeken en naar Europa te halen. In 2013 is de oudste zoon Patrick Albers binnen het bedrijf begonnen nadat hij de opleiding op IVA Driebergen Business school heeft afgerond. Sinds 2017 is de jongste zoon Tim Albers ook in binnen het bedrijf begonnen na het afronden van zijn opleiding Verkoop Manager te Groningen.

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland