Youngtimer, sportscar of oldtimer laten taxeren?

Vraag nu een gecertificeerde taxatie aan en ontvang een uitgebreid taxatierapport

Accuraat en gecertificeerd

Wij zorgen voor een accurate taxatie van je oldtimer, youngtimer of sportscar. Het is belangrijk je geliefde auto te laten taxeren. Niet alleen om de waarde vast te stellen maar ook om de vervangingswaarde vast te stellen. Wij regelen een taxatierapport dat voorzien is van een RETM / FEHAC certificering. Bij schade en diefstal heb je zo’n rapport nodig voor je verzekering.

  • Accurate waardebepaling
  • Know how sinds 1959
  • Geldig voor de verzekering

Dit kun je van een taxatie verwachten

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland

De juiste waardebepaling van je auto

Dankzij een specialistische taxatie krijg je de juiste waardebepaling van je oldtimer, youngtimer of sportscar. Doordat wij werken met gecertificeerde taxateurs kun je ervan uit gaan dat de taxatie marktconform is en deze door de meeste verzekeringsmaatschappijen word geaccepteerd.

Gecertificeerd door RETM / FEHAC

Onze taxatierapporten zijn gecertificeerd door RETM en FEHAC. Deze certificaten worden door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd omdat deze aan strikte voorwaarden moeten voldoen.

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland
Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland

De benodigde documentatie

Om een juiste taxatie waarde te kunnen bepalen is de taxateur alle historie wat bij de auto is nodig om een goed beeld van de auto te krijgen. Denk bij een gerestaureerde auto aan een foto documentatie van de restauratie, historie van eigenaren en facturen van onderhoud.

Geldig voor je verzekering

Het taxatierapport is geldig voor je verzekering. In geval van brand, schade of diefstal kun je met dit taxatierapport voor je oldtimer, youngtimer of sportscar aantonen in welke staat deze verkeerde en wat de waarde op dat moment van de auto was. De juiste taxatie ontzorgt jouw dus van een hoop discussies met de verzekering.

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland
Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland

Professioneel opgesteld taxatierapport

Jij ontvangt een professioneel opgesteld taxatierapport van ons. Handig voor de verzekering maar ook voor de verkoop. Een professioneel rapport geeft vertrouwen en een reëel beeld van de staat van de auto.

Veelgestelde vragen

Dat is mogelijk. De taxatie van je auto kan bij ons of bij je thuis plaatsvinden

De meeste rapporten zijn geldig voor een periode van 2 jaar.

De kosten voor een taxatie rapport zijn € 220,- incl btw

Je youngtimer, sportscar of oldtimer laten taxeren?

Overleg de mogelijkheden en maak een afspraak

Tim Albers

Salesman / specialist in vintage cars

Verkoper Albers Sportscars