De Donkervoort specialist voor Noord Nederland

Op zoek naar een specialist in Donkervoort? Wij zijn gespecialiseerd in de onderhoud, reparatie en verkoop van Donkervoort

Bekijk occasions

Meer over onderhoud en reparatie

Bestel onderdelen

Liefhebbers van Donkervoort

Al sinds 1994 verkopen wij Donkervoort en doen wij onderhoud en reparaties aan deze auto’s. Wij zijn ook jarenlang Donkervoort dealer geweest en nog steeds zijn wij Donkervoort specialist. Wij delen jouw enthousiasme voor dit fantastische Nederlandse product en hebben enorm veel vakkennis van dit merk.

  • Originele onderdelen op voorraad
  • Donkervoort specialist sinds 1994
  • Liefhebbers van Donkervoort

Een passie binnen ons bedrijf

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland

Jaren lang Donkervoort dealer van Noord Nederland

Het begon meer dan 20 jaar geleden toen Johan Albers zijn eerste Donkervoort kocht. Een auto die van Nederlandse bodem kwam met als slagzin ‘’No Compromise’’, een echte rijdersauto dus. Deze prachtige automobielen werden alleen op bestelling gebouwd. Na een aantal jaren stonden er zelfs 6 Donkervoort automobielen in de showroom, dit wekte zelfs de interesse van Joop Donkervoort. Nog geen 2 jaar later werd Albers Donkervoort automobielen Dealer van het Noorden. Op dit moment zijn wij geen officiële Donkervoort dealer meer maar wij zijn nog wel DE Donkervoort specialist voor occasions, onderhoud en reparatie.

Meer dan 25 jaar ervaring

Doordat wij al ruim 25 jaar ervaring hebben met Donkervoort automobielen mogen wij gerust specialist genoemd worden. Niet alleen door onze brede voorraad van Donkervoort modellen maar ook door onze technische know-how van Donkervoort. In die 25 jaar hebben wij verschillende bijzondere Donkervoort automobielen verkocht zoals de Donkervoort D10, een jubileum model waarvan slechts 8 stuks zijn gebouwd, een Donkervoort D8 GT, de enige dichte Donkervoort tot nu toe gebouwd, de officiële record houder van de Nordschleife, Donkervoort D8 RS06, de gelimiteerde Donkervoort D8 24h Dubai en de gelimiteerde Donkervoort D8 270RS, Sinds kort mogen wij hier ook de Donkervoort D8 GTO aan toevoegen.

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland

In contact komen met een Donkervoort Specialist?

Wij helpen je graag verder

Patrick Albers

Verkoper specialist in oldtimers

Verkoper Albers Sportscars