Hulp nodig bij de export of import van je oldtimer of youngtimer?

Wij regelen de import van jouw geliefde oldtimer, youngtimer of supercar van a tot z

Neem contact op

Tot in de puntjes geregeld

Heb jij je droomauto gevonden in het buitenland of heb / wil jij je auto verkopen aan iemand in het buitenland? Dan kom je er al snel achter dat er veel regels en aspecten zijn waar je rekening mee moet houden. Wij nemen deze zorg van je over en regelen van a tot z te import of export van je oldtimer, youngtimer of supercar. Inclusief alle benodigde keuringen en papieren.

  • De gehele administratie geregeld
  • Know how sinds 1959
  • Transport mogelijk

Dit doen we voor je

Oldtimer Import

Import van oldtimers, youngtimers en supercars

Het importeren van jouw oldtimer, youngtimer of supercar kan volledig verzorgd worden. Denk hierbij aan het transport en keuring klaar maken van de auto. Tevens regelen wij alle benodigde documenten voor de keuring zodat wij de auto volledig aan kunnen bieden bij de RDW voor een keuring. Zodra het kenteken wordt afgegeven door de RDW, monteren wij de kentekenplaten. Doordat wij alles in eigen huis kunnen doen, kunnen wij de auto op jou naam zetten zodat jij snel kunt rondrijden in je nieuwe wagen.

Export van oldtimers, youngtimers en supercars

Voor de bij ons aangeschafte auto’s verzorgen wij alle benodigde papieren en rapporten voor het exporteren van jouw oldtimer, supercar of youngtimer. Het transport kan op diverse manieren geregeld worden. Over land maar ook luchtvervoer of als zeevracht. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij de weg.

Oldtimer Export

Veelgestelde vragen

Ja, wij kunnen je auto voorzien van een Duits kenteken, zowel het oldtimer kenteken (H-Zulassung voertuig dient minstens 30 jaar en ouder te zijn), als een normaal Duits kenteken. Neem contact met ons op en wij adviseren je graag.

Wij kunnen de import en registratie in van A tot Z voor jou regelen. Daar hoort ook de BPM aangifte bij.

Indien de auto een Nederlands kenteken heeft leveren wij de auto met een export kenteken.

Je youngtimer, sportscar of oldtimer laten taxeren?

Overleg de mogelijkheden en maak een afspraak

Patrick Albers

Verkoop en Oldtimer specialist

Verkoper Albers Sportscars