Je auto in consignatie verkopen?

Wil jij je sportwagen of oldtimer verkopen? Bied dan nu je auto aan voor consignatie.

Start nu

Wij verkopen je oldtimer of youngtimer

Wil jij je youngtimer of oldtimer verkopen maar heb je niet de tijd of het netwerk voor de verkoop en alle zaken die daarbij komen te kijken? Zet je auto dan in consignatie bij ons. Het verkopen van bijzondere auto’s is ons vak en dankzij een jarenlange ervaring, de mogelijkheid op inruil en een groot wereldwijd netwerk is de kans op een snelle / succesvolle verkoop groot. Ervaring leert ook dat auto’s die te koop staan bij een gerenommeerd bedrijf doorgaans voor een betere prijs verkocht worden.

  • Verkoop van classics sinds 1959
  • Groot, wereldwijd netwerk
  • Tot aan de overdacht alles geregeld

Zo werkt het

Stap 1: Aanbieden ter consignatie

Je kunt een auto aanbieden ter consignatie via het formulier op deze pagina. Dit kost je maar een paar minuten. Wanneer je dit formulier zo compleet mogelijk invult en foto’s upload kunnen wij sneller met een accuraat voorstel komen en beginnen met de verkoop van jouw oldtimer, youngtimer of sportwagen.

Oldtimer in Consignatie verkoop

Stap 2: Overleg haalbare doel

Samen met jou nemen wij de auto door en bekijken wij deze tot in het kleinste detail. Daarna bespreken wij op kantoor onder het genot van een heerlijk kopje koffie een reële prijs. Dit is de prijs die jij ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons de mogelijkheid om eventueel een auto in te ruilen op jouw auto, waardoor de kans op verkoop aanzienlijk word vergroot, doordat veel potentiële kopers al een oldtimer hebben wil men deze vaak inruilen, dit kan vaak niet bij een particuliere verkoop en veel andere bedrijven, bij ons kan dit wel.

Stap 3: Detailing van de auto

De auto wordt professioneel gepoetst ( detailing en reinigen) en uitgebreid gefotografeerd. Eventueel maken wij een video reportage, de auto wordt op zijn best gepresenteerd.

Detailing van Oldtimer

Stap 4: De promotie

Wij plaatsen je auto op onze website en nemen deze mee in onze advertentiecampagnes op alle internationale verkoopsites en autobladen. Ook binnen ons  eigen netwerk bieden wij je auto aan bij potentiële kopers. Dankzij de plaatsing van je auto in onze showroom krijgt deze gegarandeerd veel aandacht van relevante kopers in binnen- en buitenland.

Stap 5: Verkoop

Hebben wij een koper voor je auto gevonden? Dan zullen wij het traject volledig afhandelen; van het verkoopgesprek tot aflevering en van vrijwaring tot tenaamstelling van de auto. Ook zorgen wij dat het financiële gedeelte volledig volgens afspraak wordt afgerond.

Stap 6: De overdracht

Na een succesvolle verkoop zorgen wij er voor dat je de vrijwaring netjes in de mail krijgt zodat je deze ook door kunt sturen naar de verzekeringmaatschappij en zullen wij het afgesproken bedrag over boeken op jouw rekening.

Veelgestelde vragen

Dit zullen wij altijd in overleg doen, als jij niet geïnteresseerd bent in de inruil dan zullen wij altijd een bod doen zodat wij eventueel de inruil kunnen overnemen zodat jij gewoon keurig het afgesproken bedrag ontvangt.

Uiteraard zijn er kosten aan verbonden, de vaste kosten zijn €100,- per maand, daarvoor word de auto geadverteerd op diverse portalen zowel nationaal als internationaal en krijgt de auto een plek in onze showroom. De commissie spreken wij af tijdens het gesprek (stap 2).

Ja, de auto blijft in jouw bezit en dient dus ook verzekerd te zijn.

Wij laten niet zomaar iemand proefrijden, alleen serieus geïnteresseerden nadat wij het over de prijs eens zijn.

Bied je auto ter consignatie aan

Stap 1 van 2

  • Wat wil je verkopen?

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Om je goed te kunnen adviseren ontvangen wij graag duidelijke (detail) foto's van de wagen en eventuele schade.

Hulp nodig met het vinden van je droomauto?

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem nu contact met ons op.

Patrick Albers

Verkoper / specialist in oldtimers

Verkoper Albers Sportscars