Auto zoekopdracht

Wij gebruiken ons wereldwijde netwerk om jouw droomauto te vinden

Plaats een zoekopdracht

Wij vinden je droomauto en begeleiden je in de aankoop

Staat de oldtimer of youngtimer welke je wenst niet in onze collectie? Dan kun je een auto zoekopdracht plaatsen. Wij gaan voor je op zoek binnen ons uitgebreide netwerk. Hier in Nederland maar ook over de grens (bijvoorbeeld België, Duitsland en Amerika). Jouw droomauto gevonden? Dan regelen wij alles voor je (van inspectie, importeren tot aflevering.)

  • Specialist sinds 1959
  • Groot, wereldwijd netwerk
  • Onderhandeling tot afhandeling

Zo werkt het

Auto Zoekopdracht unieke Oldtimer

Stap 1: Jij plaatst een auto zoekopdracht

Via deze site geef jij aan waarnaar je op zoek bent. Denk daarbij aan aspecten als merk, model, uitvoering, bouwjaar enzovoort. Als de zoekopdracht bij ons binnen komt nemen wij contact met je op om de overige details te bespreken. Zijn we akkoord, dan gaan wij voor jou op zoek.

Stap 2: Wij zoeken jouw droomauto

Binnen ons uitgebreide netwerk gaan wij voor jou op zoek in zowel Nederland maar ook in het buitenland, denk hierbij aan Duitsland, België, Frankrijk maar ook in Amerika.

Auto Zoekopdracht unieke Oldtimer
Auto Zoekopdracht unieke Oldtimer

Stap 3: Gevonden?

Hebben wij jouw droomauto gevonden? Dan nemen wij contact met jou op en kijken we samen of dit de auto is die jij voor ogen hebt als jij akkoord gaat zullen wij het verdere contact met de verkoper op ons nemen.

Stap 4: Inspectie en onderhandeling

Wij zullen contact opnemen met de verkoper en de auto aan een inspectie onderwerpen. Bij in inspectie bekijken wij de algehele staat van de auto, denk hierbij aan de originaliteit, historie, kwaliteit van de eventuele restauratie. Wij zorgen er voor dat jij de beste deal krijgt en dat de aankoop goed verloopt.

Albers Sportscars - Oldtimer Dealer Nederland
Transport Oldtimer

Stap 5: De aflevering tot in de puntjes geregeld

Wij zorgen ervoor dat de auto bij ons in de werkplaats komt te staan om deze nogmaals volledig te controleren. Indien de auto geïmporteerd moet worden dan zullen wij dit van A tot Z op ons nemen, denk hierbij aan het keuren bij de RDW en de aangifte van de BPM, de kenteken platen tot op naam zetten van het voertuig. Wij kunnen ervoor zorgen dat de auto word afgeleverd op de door jou gewenste locatie.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Inruil bij ons is altijd mogelijk, dus ook bij een auto zoekopdracht. De inruil waarde bepalen we voorafgaand aan de zoekopdracht.
De kosten die gemaakt worden zullen van te voren besproken worden, dit is per auto verschillend. (afhankelijk van waar de auto staat en de eventuele invoer rechten)
Als je bij ons een auto zoekopdracht plaats is dit geheel vrijblijvend, wij verwachten natuurlijk wel dat jou aanvraag serieus en haalbaar is. Als de auto zoekopdracht in een gevorderd stadium is zullen wij contact met jou opnemen om de laatste puntjes te kunnen bespreken voordat wij definitief over gaan tot aankoop.

Plaats je zoekopdracht

Stap 1 van 2

  • Waar ben je naar op zoek?

Hulp nodig met het vinden van je droomauto?

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem nu contact met ons op.

Patrick Albers

Verkoper specialist in oldtimers

Verkoper Albers Sportscars